Skog, skogsbruk och skogsmaskiner

För oss som föredrar skogen för allt annat!

Arbetsbelysning är livsavgörande för min del

Hur viktig arbetsbelysningen faktiskt är för den som är beroende av den dagligen är känt för alla som har ett sådant yrke. Gruvarbetare, åkerier, snickare: alla är vi beroende av starkt och effektivt ljus.

Jag  har oavkortat alltid använt mig av Oledone-lampor. En klassiker som ger mig och mina anställda marknadens bästa arbetsljus utan att för den delen sätta företaget i konkurs. Det senaste är Oledone 60W nya uppgraderade OSRAM-dioder som ger en lumen-effekt på 7200. Dessa köpte vi in samma dag de kom ut på markanden.

Under mina år som företagare så har jag aldrig stött på en lampa som ger samma effekt som Oledone. Dock har jag förstått, efter att ha läst på lika arbetsrelaterade forum, att en hel del verkar ha fått  piratkopior av denna annars välkända lampa. Det jag alltid säger, eller i forumens värld – skriver, är att du inte kan förvänta dig att få en äkta Oledone-lampa om du köper från en liten kiosk på hörnet. Det är väl som alltid  känt att när du handlar någonting som innehar en specifik kvalité och som är populär just på grund av sitt namn så kan du inte handla den på närmsta stormarknad. Då är det ganska hög risk att det är en kopia.

Jag köper alla arbetslampor av Ljusgiganten för det innebär en trygghet för mig som kund. Dessa har direktkontakt med tillverkaren och jag har många gånger fått skickat till mig direkt ifrån inköparen för att skynda på leveransen. Självklart finns det andra aktörer som också säljer Oledone eller arbetsbelysning utan att för den delen sälja piratvaror, men jag tycker om att ha en god relation till alla jag arbetar med. Detta gäller även min leverantör av den belysning jag är så beroende av.

admin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen